Saznajte šta vaš dan rođenja govori o vama – funbox

Dijana • 19.02.2015 • Nema komentara

Saznajte kakav uticaj ima dan vašeg rođenja na vaš karakter i osobine i šta on zapravo otkriva…

Dani u nedelji dobili su imena po sedam najpoznatijih planeta, a veruje se da dan rođenja ima veliki uticaj na karakter osobe i njen životni put.

Ponedeljak je Mjesečev dan, utorak Marsov, srijeda Merkurov, četvrtak Jupiterov. Petak je Venerin dan. Saturnov dan je subota, a nedelja je Sunčev dan.

Evo šta dan u kom ste rođeni – od nedjelje de ponedeljka – otkriva o vama…

NEDJELJA – dan kojim upravlja Sunce
Žena – Strastveni ste i impulsivni, puni entuzijazma i rado preuzimate inicijativu. U vezi ostajete sve dok vi to želite. Muškarci koji su s vama u vezi, moraju postići nešto značajno na profesionalnom planu. Ne volite kompromise i teško vam pada da žrtvujete svoju slobodu.

Muškarac – Ambiciozni ste i veoma sigurni u sebe. Autoritativno ponašanje i samoinicijativa su osobine koje najbolje opisuju vašu ličnost. Volite da pričate, rado slušate svoje sagovornike i prijaju vam komplimenti. Prema ženama se ponašate zaštitnički, a svoju strastvenu prirodu pokazujete im u svakom trenutku.

PONEDJELJAK – dan pod vlašću Mjeseca
Žena – Vrlo ste senzibilni i nježni, i, uvek slijedite svoje srce. Uživate u harmoničnom životu, zbog čega umijete da se prilagodite partneru i podvučete mu se pod kožu. Svoja topla osećanja uvijek rado dijelite sa drugima, a do svog punog izražaja dolazite u ulozi majke. Dopadaju vam se stabilni i iskreni muškarci, a u ljubavi tražite sigurnost.

Muškarac - Posjedujete bogatu maštu, ne volite samoću i utjehu često nalazite u nježnim osjećanjima koja prema vama pokazuju druge osobe. Vrlo ste požrtvovani za članove svoje porodice, jer samo u okrilju svoga doma, pronalazite istinsku sreću i smisao života i stvaranja.

UTORAK – dan kojim upravlja Mars
Žena – Veoma ste strastveni i umijete da zavodite. Iako je vaša potreba za nezavisnošću vrlo naglašena i volite slobodu, znate da budete jako posesivni u odnosu prema partneru. Pošto ljubav često doživljavate kao igru, možete i nesvjesno da poveredite partnera i nanesete mu bol.

Muškarac – Pored harizmatičnosti i šarma kojim zračite, vrlo ste ubjedljivi i uporni. Krasi vas smisao za humor, osmijeh koji ne skidate s lica i vječiti optimizam i entuzijazam. Svoja osećanja rado dijelite sa drugima, volite zabave, a u društvu ste džentlmen.

SRIJEDA – dan pod uticajem Merkura
Žena – Kada je ljubav u pitanju, veoma ste nestrpljivi. Volite slobodu, flert ali i avanture i uvijek ste u potrazi za novim iskustvima. Vaša spontanost je urođena, a šarm prirodan. Nikada ne gajite pretjerane snove i iluzije i teško se vezujete za emotivnog partnera.

Muškarac
– Veoma ste šarmantni i pričljivi. Zbog vašeg živahnog duha i smisla za humor, mnoge predstavnice nježnijeg pola priželjkuju da budu u vašem društvu. U emotivnoj vezi, najviše se pribojavate monotonije, jer osećate stalnu potrebu za promjenama.

ČETVRTAK – dan pod vladavinom Jupitera
Žena – Vaša potreba za flertom i romansama najviše dolazi do izražaja na putovanjima. Bez obzira na naglašenu potrebu za ljubavlju, možete da živite sami, jer ste vrlo nezavisni.

Muškarac – Vi ste zavodnik. Istovremeno ste i konformista i neko kome, u zavisnosti od situacije, komfor uopšte nije važan. Istinski volite, ali ste isto tako i dobar glumac. Iako vas vezivanje i brak pomalo plaše, ipak, vi niste neko ko bi volio da živi sam.

PETAK – dan kojim upravlja Venera
Žena – Priželjkujete harmoniju u svemu, naročito u emotivnoj vezi. Plašite se samoće a zaštitu za kojom žudite, pronalazite uglavnom u okrilju porodice. Muškarce, također, privlačite svojim razoružavajućim osmijehom.


Muškarac
– Kada izjavljujete ljubav, vi to zaista i mislite. Ne možete da živite bez nježnosti i potvrde da ste voljeni, pa bez toga ne možete da zamislite ni svoj odnos sa partnerom. Brak, porodica i kuća su vam najvažniji u životu, pa kada pronađate pravu osobu, ostajete s njom dok vas smrt ne rastavi.

SUBOTA – dan pod uticajem Saturna
Žena - Vrlo ste tajanstveni, nezavisni i originalni. Kao što ne volite da otkrivate mnogo toga o sebi, tako ni svoja osjećanja ne pokazujete tako lako. Za vas, zavođenje je igra intelekta. Iako umijete da odajete utisak ravnodušnosti, veoma ste emotivni i imate potrebu da stalno pokazujete svoja osjećanja onima do kojih vam je stalo.

Muškarac
– Ljubavna sigurnost često vam je važnija od strasti, a partner na vas može uvijek računati. Ispod vaše prividne nezainteresovanosti, krije se ogromna nježnost koju ponekad ne umiete da iskažete na pravi način. Vaše reakcije znaju da budu nepredvidive, veoma ste emotivni ali se plašite da drugi ne primete tu vašu ranjivu crtu.


Izvor: Conopljanews

Categories funbox
Vezani članci

Nema komentara