Reebok – indikator dobrog uličnog stila

Dijana • 13.04.2015 • Nema komentara

Reebok, vodeći globalni fitness brend, povodom 25 godina od pojave prvog Ventilator modela, najavljuje suradnju s renomiranim street umjetnicima i dizajnerima diljem svijeta

Globalna kampanja udahnjuje novi život Reebok Ventilatoricama koje već četvrt stoljeća oduševljavaju svojom inovativnošću i kreativnošću. Street style, unatoč brojim sličnostima ima i određene razlike, stoga umjetnici i dizajneri od Poljske, preko Japana pa sve do dalekog SAD-a, donose duh ulice svoga grada na lice Reebok Ventilatortenisica.

Lagane kao i davnih godina, Ventilatorice su sa sportskih terena došle na gradske ulice te (p)ostale nezaobilazne fashion tenisice.

Da Reebok bira samo najurbanije umjetnike svjedoči i suradnja s izuzetnom poljskom ilustratoricom i grafičkom dizajnericom – Olkom Osadzinskom, koja Reebok Ventilator vidi kao urbanu, gradsku tenisicu čije je naličje ukrašeno grafitima, a što drugo bolje pokazuje dušu grada od grafita?

09-Ventilator-AWD-790x526

Reebok Classic udružio je snage i s jednim od najpopularnijih američkih street style modnih brendova, Mighty Healthy, kako bi osmislio jedinstvenu kolekciju kultnog Reebok modela Ventilator, te još jednom dokazao besprijekorno umijeće povezivanja uličnog stila sa sportskom odjećom i obućom.

Koristeći ulicu kao inspiraciju, uz nove Reebok Mighty Healthy Ventilatorice, limitirana kolekcija sadrži i liniju odjeće, donoseći tako inspiraciju za cjelokupni outfit.

 

Categories Fashion Diary fashionistice
Vezani članci

Nema komentara