Sarah Jessica Parker – koji od ova dva outfita više volite?

Dijana • 14.04.2015 • Nema komentara

Glumica i poznata modna ikona Sarah Jessica Parker predstavila je ispred studija emisije Late show s Davidom Lettermanom u ponedjeljak 13. aprila dva odlična outfita, a mi se pitamo koji joj bolje stoji.

Za dolazak u gostovanje u emisiji Sarah se odlučila za ležerniji styling u kojem dominiraju traperice boyfrienda cuta. Ona ih je kombinirala uz basic sivkastu majicu i veliku torbu. Kako je Sarah poznata po neobičnim kombinacijama u kojima rado eksperimentira i riskira, tako je i ovaj outfit začinila šljokičastim cipelama koje nas asociraju na slatku Doroti iz kultnog filma Čarobnjak iz Oza.

141_840_472

Drugi styling je ipak svečaniji, a za gostovanje Sarah se odlučila za široki kombinezon zelene boje i sako svjetlije nijanse. Styling je nadogradila uz srebrni nakit – tri ogrlice različitog izgleda odlično su se uklopile uz kombinaciju. Čini se da Sarah trenutno obožava šljokičaste modele jer je i u ovoj kombinaciji nosila sjajne cipele. Mi nemamo ništa protiv, naprotiv, cipele ukrašene šljokicama rado bi imali u svojoj kolekciji. A vi?

Categories Fashion Diary fashionistice
Vezani članci

Nema komentara