Kako da budete elegantne u farmericama

Dijana • 15.04.2015 • Nema komentara

Olivia Palermo, trenutno najpoznatija modna ikona i  jedna od žena iz modnog svijeta sa najviše pratilaca na Instagramu, predstavila je savršenu kombinaciju za sve dame koje žele da budu trendi.

Njena odjevna šifra djeluje skoro kao klasično odijelo izdaleka, ali kad se malo bliže zagledate, vidjet ćete da Olivija zapravo nosi farmerke!

Utisku doprinosi i kontrastna bijela košulja koja je, u skladu sa najnovijim trendovima, zatvorena visoko do brade.

Deblji sako, sa dugmićima na duplo kopčanje, nosilac je cijele kombinacije. Zahvaljujući njegovom,pomalo sportskom dizajnu, ova kombinacija postaje savršena i za koktel nakon posla. Blago podvrnuti rukavi stavljaju akcenat na manžetne košulje i nešto duže rukave – Olivija ne robuje pravilima, ona ih izmišlja!

Poslovna kožna crna torba i cipele sa visokom štiklom daju njenom izgledu notu klasičnog.

Zvoncare su opet u modi, a Olivijin savjet je, da biramo uži model, kako bi naše noge izgledale duže. Interesantno je da njene imaju i umetak na spoljašnjem bočnom štepu, a i rukav sakoa krase neobične aplikacije.

PBilo da imate poslovni sastanak, ili se pakujete za vikend na kojem će vladati “poslovni opušteni” (smart casual) dres kod, ovo je idealna varijanta koju možete da iskopirate.

Oliva Palmero Out And About

 

 

 

Categories Fashion Diary fashionistice
Vezani članci

Nema komentara