Moderna frizura – hit je “shag”kosa

Dijana • 15.04.2015 • Nema komentara

Valovi u svojim različitim oblicima i dalje su jedna od najtraženijih frizura. Ako se odlučite za valove sigurno nećete pogriješiti u odabiru frizure, a obzirom na priliku možete izabrati između ženstvenih holivudskih kovrča pa sve do razbarušenog „shaga”

Lagani valovi upotpunjeni hitom sezone sombré pružit će vam izrazito ženstveni look. Jednostavno ga je postići, na vlažnu kosu nanesite pjenu s jakim učvršćivanjem i osušite sušilom. Napravite razdjeljak na sredini, odvojite nekoliko pramenova kose i prođite figarom kako biste stvorili pokret u kosi.

Vrhovi trebaju ostati slobodni prilikom kovrčanja kako bi ostali ravni – time će im biti pružen moderan „štih”. Za postizanje zavodljivog izgleda, kovrča i valova koji nisu otežani isprobajte lagani dvofazni serum Tecni.art Sweetheart Curls koji će vašim valovima pružiti prozračan izgled. Na kraju učvrstite valove Infinium lakom za kosu.

Valovi u svojim različitim oblicima i dalje su jedna od najtraženijih frizura. Ako se odlučite za valove sigurno nećete pogriješiti u odabiru frizure, a obzirom na priliku možete izabrati između ženstvenih holivudskih kovrča pa sve do razbarušenog „shaga”. “Shaggy” kosa je neopterećeno zavodljiva, idealna za ljeto, daje dojam opuštenosti i mladenačkog stila. Također, stvara volumen i čini nas upečatljivima.

shag_kosa_cijela2

shag_kosa_cijela4

Categories beauty
Vezani članci

Nema komentara