Javno ljubavno pismo za zanosnu Gisele Bundschen

Dijana • 16.04.2015 • Nema komentara

U svijetu manekenki postoji Žizel, a tek onda dolaze sve ostale djevojke.

Žena koja je već godinama najplaćenija manekenka prema listi časopisa “Forb” od sebe je napravila brend kojemu danas rijetko ko može da konkuriše. Poslovi Žizel Bundšen već odavno ne obuhvataju samo kampanje za modne brendove, ona  je poslovna žena koja je razvila nekoliko kolekcija donjeg veša kao i popularnih japanki kojih se godišnje proda 25 miliona!

Nakon dvadeset godina karijere i hodanja po svjetskim pistama manekenka je odlučila da kaže “zbogom” i posveti se ekskluzivnim kampanjama i projektima. Od piste se oprostila u rodnom Brazilu na emotivnoj reviji koju su prenijeli svi svjetski mediji.

Posebno dirljivo bilo je javno pismo njenog supruga Toma Brejdija koji je na svom Fejsbuk profilu objavio fotografiju svoje lijepe supruge i napisao:

“Ljubavi mog života, čestitam ti. Svaki dan me podstičeš da budem bolja osoba. Toliko sam ponosan na tebe i na sve što si postigla. Nikada u životu nisam upoznao nekog s tolikom željom za uspjehom i snagom da prebrodi sve prepreke na putu. Ne prestaješ da me oduševljavaš. Niko ne voli život kao ti, i tvoja ljepota puno je dublja od onog što oko može vidjeti. Jedva čekam tvoj sljedeći potez. Volim te”, napisao je slavni sportista.

Tom Brady writes "My Valentine Gisele Bündchen

Categories hot
Vezani članci

Nema komentara