Ovih 5 rečenica nikako ne smijete reći vašem muškarcu

Dijana • 16.04.2015 • Nema komentara

1. “Moj bivši”

Hajde, ispričaj mu sve o bivšima, a on neka zatim pomisli jesu li njegovi prethodnici zapravo sretnici jer su pobjegli od tebe. Prvi spoj nije mjesto gdje ćeš prepričavati doživljaje iz prethodne veze ili olajavati bivšeg! Ukoliko ostanete u vezi možete podijeliti poneko iskustvo iz prethodne veze, ali samo ako tu osobu dobro poznajete.

2.    „Ne tražim ništa ozbiljno“

Hm, zapitaj se je li stvarno tako! Iako si nedavno izašla iz komplicirane veze i rano ti je za novu, možda se u budućnosti predomisliš i poželiš vezu, nakon ove si rečenice sve upropastila. Djevojke ponekad imaju potrebu objasniti kako ne žele ništa ozbiljno kako bi ostavile dojam da se cijeli dan i noć nisu spremale za spoj i da im osoba s kojom su izašle nisu toliko bitni. Zaboravite na negativan stav i nemojte ostavljati dojam osobe koja traži samo seks. Osim ako uistinu nije tako!

3.    „Uh, šef mi je idiot“

Ako si se već na prvome spoju stigla žaliti na šefa koji ti zadaje glavobolje, crveno svjetlo upozorenja već je uključeno! Jednom kad kreneš s tim više ne možeš prestati. Sasvim je u redu ako kažeš da nisi zadovoljna trenutnim poslom, ali tu se zaustavi i preusmjeri na neke ljepše i zabavnije teme.

4.    „Zašto si još uvijek single?“

Budimo realni, ali ovo zvuči kao: „Što nije u redu s tobom pa soliraš?“ Ako te baš zanima zašto je single, uputi mu pitanje s komplimentom, primjerice: „Kako to da šarmantan i pametan dečko poput tebe nema djevojku?“

5.    „Vidim, obožavaš teretanu, ali uživaš u pivu“

Sasvim je u redu da se spomeneš neke njegove fotke, ali samo ako je riječ o Facebooku. U ostalim je slučajevima ipak malo neprikladno jer bi moglo ispasti da ga redovno kontroliraš, a još uvijek niste zajedno. Jezivo, zar ne?

Categories hot
Vezani članci

Nema komentara